Лайм

Одностатеві пари військових одружилися на масовому весіллі збройних сил Тайваню: фото

Армія Тайваню показала свою прогресивністю

Міністерство оборони Тайваню провело масове весілля службовців, привітавши і надавши свідоцтва 188 закоханим парам. Серед щасливих молодят виявилися дві жінки, які стали першими тайванськими військовими, що вступили в одностатевий шлюб, пише CNN.

Фото: Sam Yeh / CNN

"Я сподіваюся зробити гомосексуалів більш помітним, щоб люди зрозуміли, що ми також є частиною повсякденного життя", - сказала майор Ван Ві, яка розплакалася після отримання свідоцтва про шлюб. "Ми сподіваємося, що наша хоробрість може надихнути більше солдатів, які хочуть зробити камінг-аут. Насправді ви не самотні", - сказала лейтенант Чень Ін-сюань.

Фото: Sam Yeh / CNN

У 2019 Тайвань став першою країною в Азії, що легалізувала одностатеві шлюби. Фотографії двох пар, розміщені на сторінці армії Тайваню в Facebook, швидко поширилися в мережі, і тисячі людей людей встигли привітати їх з радісною подією. "Я сподіваюся, що ваша любов буде тривати вічно, і підтримую національну армію", - пишуть в коментарях. - "Армія, нарешті, стає прогресивною. Вітаю".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування