Лайм

Дитяча пісня стала найпопулярнішим відео на YouTube - вона обійшла навіть Despacito

Іспаномовний хіт все ще "дихає в потилицю" пісеньці Baby Shark

Дитяча пісня Baby Shark побила рекорд YouTube, досягнувши 7,04 млрд переглядів, повідомляє the Guardian. Через 4 роки після публікації вона побила рекорд Despacito - синглу пуерторіканських поп-зірок Луїса Фонса і Дедді Янкі, який з 2017 року подивилися 7,038 млрд разів.

Пісню Baby Shark створила південнокорейська освітня компанія Pinkfong. Спочатку вона стала вірусною в Південно-Східній Азії, а потім в США і Європі. У виконанні 10-річної корейсько-американської співачки Хоуп Сегойн пісенька початку конкурувати зі справжньою "дорослою" музикою, і навіть піднялася на 6 сходинку в чарті синглів Великобританії.

У жовтні 2020 року приставучий мотив Baby Shark буквально зробив її знаряддям тортур. Трьом працівникам в'язниці в Оклахомі (США) висунули звинувачення в жорстокому поводженні з ув'язненими після того, як вони нібито вдягли наручники на ув'язнених і змусили їх слухати Baby Shark протягом двох годин. Окружний прокурор Девід Пратер сказав, що таке випробування додало "надмірної емоційної напруги в'язням, які, швидше за все, і так страждали".

  • Дільничний Валічок з Ніжина став зіркою соцмереж, виконавши пісню про місцеві вибори. Творчий співробітник поліції імпровізував прямо на виборчій дільниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil