Лайм

Співачка Анастасія Приходько розповіла, чому приховує від дочки правду про її справжнього батька

Дівчинку удочерив другий чоловік виконавиці

10-річна дочка Анастасії Приходько не знає, що її біологічним батьком є грузинський бізнесмен Нурік Кухілава. Про це українська співачка розповіла програмі "Світське життя", пояснивши причину свого мовчання.

Фото: https://www.instagram.com/prykhodko_official/

За словами Приходько, вона не спілкується з батьком дівчинки: її другий чоловік Олександр Претула удочерив Нану, і виховує як свою дочку.

"Ми розійшлися, коли їй було 2,5 роки. Я розумію, що є доступ до інтернету, і світ не без добрих людей, рано чи пізно вона задаватиме ці питання. Але їй вже 10 років, і питань немає" - сказала Анастасія.

Співачка розповіла, що Кухілава намагався зв'язатися з дівчинкою, але вона не дозволяє їм спілкуватися. "Свого часу він багато зраджував, піднімав руку і на неї. Я думаю, що на слово "батько" він не заслуговує", - говорить вона.

Домашнє насильство в сім'ї Приходько почалося через рік після весілля.

"Почалися гуляння, дуже великі проблеми у нього якісь. Як жінка я намагалася зробити все, що я можу. Але я розуміла, що він настільки слабкий, що навіть не може мені сказати в очі, що він зраджує, що у нього інша. Тому він намагався мене бити, принижувати при людях, в ресторанах. Великі концерти були. Але я все це терпіла, бо дуже боялася наслідків свого дитинства, - розговорилася Анастасія. - У мене були вітчими. Я думала, якщо я народила дитину, то повинна все життя присвятити їй".

Якщо одного разу Нана захоче зустрітися з батьком, Приходько не збирається їй перешкоджати. При цьому вона не хоче розповідати їй про своє нещасливе сімейного життя, щоб дівчинка не проектували на себе її невдалий досвід.

  • Раніше Анастасія Приходько зіграла повноцінне весілля через майже 6 років спільного життя з Олександром Претулою. Родина влаштувала церемонію вінчання, фотографії якого співачка показала в соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ