Лайм

У США застрелили актора Едді Хассела - що відомо

Актора вбили при спробі угону автомобіля

Актор Едді Хассел, відомий за ролями в номінованому на "Оскар" фільмі "Дітки в порядку" (2010) і серіалі "Поверхня", був застрелений в Техасі, повідомляє Variety. На момент смерті йому було 30 років.

Фото: https://www.instagram.com/eddie_hassell/

Представник актора повідомив, що Хассела вбили рано вранці 1 листопада під час спроби викрадення автомобіля. За інформацією поліції, інцидент стався в передмісті Далласа Гранд-Прері. Прибувши на місце події після повідомлення про стрілянину поліцейські побачили важко пораненого Хассела. Його оперативно доставили в лікарню, але врятувати життя актора не вдалося.

Серед фільмів і серіалів, в яких знімався Едді Хассел - "Джобс" (2013), "Сімейні вихідні" (2013), "Лонгмайр" (2012), "Підступні покоївки" (2012). Крім акторства, Хассел також захоплювався спортом: серфінгом, скейтбордінгом, верховою їздою і катанням на ковзанах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа