Лайм

Потап розіграв підписників фотографією з центру Києва - тест на уважність провалили навіть журналісти

Репер видав Київ за Японію, і новин чекати не довелося

Потап і Настя Каменських вирішили розіграти підписників у соцмережах простим тестом на уважність, а в підсумку потролили й журналістів. Пара опублікувала фотографію з центру Києва, вказавши, що знаходяться в Японії. Захоплення в коментарях і навіть новин в ЗМІ довго чекати не довелося.

"Нещодавно спускався з Настею у підземний перехід в Києві, поряд з "Гулівером", і зробив фотографію. "Гулівер" - єдиний хмарочос e цьому місці, і все це нагадало мені дощову Японію", - розповів Потап фоловерам в Instagram.

Фото: Instagram / Oleksii Potapenko

Пара опублікувала знімок, на тлі столичного хмарочоса і додала до його опису прапор Японії. Через деякий час Потап опублікував список новинних заголовків про їх вигадану поїздку "в далеку Азію".

"Подивіться, куди котиться журналістика", - посміявся він.

Тест на уважність провалили не всі фоловери артиста. Деякі впызнали торговий центр в Києві і теж посміялися над неуважністю ЗМІ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

"В Японії теж "Гулівер" збудували?", "Ну і як там сакури, цвітуть?", "Тонко й геніально", - вказали у коментарях.

  • Клацаєте такі тести на уважність, як насіння? Спробуйте загадку від ЦРУ, яка на перший погляд здається просто задачкою на пошук відмінностей. Але ж в таких справах не буває без підступностей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували