Лайм

Філіп Кіркоров заступився за Олю Полякову після скандального концерту в Дубаї

Російський співак висловився проти "націоналізму і кордонів"

Олю Полякову критикують за участь у фестивалі Parus в Дубаї: українська співачка виступила на одній сцені з Філіпом Кіркоровим, який знову заговорив про "братські народи".

Фото: instagram.com/fkirkorov

"Любов і музика не має кордонів, національностей та кайданів! Жоден політичний режим не зможе закрити любов між людьми, народами, країнами. Ми люди, які жили в одній країні, ми люди, що говорять однією мовою, про одне - про любов! В День народної єдності на одній сцені разом з Королевою ночі з України дарували любов і тепло кожному глядачеві, - написав Кіркоров в Instagram, викликавши обурення українських користувачів мережі. - Мир, щастя, братство людей - ось що потрібно нам на цьому світі!"

Коли Полякова спробувала пояснити критикам, що фестиваль Parus ніяк не пов'язаний з російським державним святом, Кіркоров прийшов підтримати її в коментарях.

"У який трагікомічний час ми живемо... чим голосніше гасла за свободу, тим більше докоряють свободою. Сюди не ходи, тут не говори, працювати тільки тут... Якось все перевернуто?! Вже давно пора вийти з пелени націоналізму і кордонів, - написав співак. - Уже давно всім пора задуматися, що свобода це не гасло! Дійсно, правда часто сприймається болісно. Але її потрібно знати. Оля, ти права на 100% Ціную і поважаю тебе!"

У відповідь Кіркорову нагадали, що стало причиною такої "трагікомедії".

"Якби росіяни не вбивали українців на території України "трагікомічного" часу не було б. З пелени націоналізму треба було виходити 6 років тому, коли російські танки йшли по території України", - пишуть користувачі.

  • Читайте також про те, як Олі Поляковій дісталося через концерт в Харкові. У день виступу співачки в Україні зафіксували черговий антирекорд за кількістю випадків Covid-19, і Харків знаходився в "помаранчевій зоні". Після концерту слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину, а на співачку обрушилася хвиля гніву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності