Лайм

Зниклий собака знайшовся через 6 років в день народження власниці: фото

Пса виявили в 2000 км від його дому

У 2014 році Дебі Васкес з Сан-Антоніо (США) випустила у двір трьох своїх собак, але назад повернулися лише дві з них. Зникнення чіхуахуа на прізвисько Кінг стало для жінки повною загадкою, як і його чудесне повернення 6 років по тому, пише NY Post.

Фото: https://www.instagram.com/kingthechihuahua__

"Не було ні гавкоту, ні шуму, а в паркані не було дірок. Він просто зник, - сказала Васкес журналістам. - Ми й гадки не мали, що з ним сталося. Обійшли всі ветеринарні клініки, все перепробували. Я роздрукувала листівки, їздила по околицях і перевіряла у притулках. Нічого. він був зі мною з самого народження. У мене була його мама, і він народився в цьому будинку".

Втративши надію знову побачити чарівного пса, 25 жовтня 2020 року Дебі отримала несподіване повідомлення від Товариства захисту тварин в місті Форт-Лодердейл. Містечко знаходиться більш ніж в 2000 км від її будинку, і спочатку жінка не повірила в таку удачу. Але фотографії та дані мікрочіпа підтверджували, що її Кінг знайшовся.

"Це був мій день народження. Я подумала, що це хтось пожартував наді мною, - розповіла вона. - Це було просто чудо. Одна з моїх собак Кукі тільки-но померла - нам довелося приспати її, тому що у неї був рак".

Фото: instagram.com/kingthechihuahua__

Власниця одразу ж вирушила в довгу подорож, щоб забрати свого втраченого улюбленця. На її думку, 6 років тому хтось вкрав його прямо з двору.

"Нам з донькою знадобилося майже 23 години, щоб дістатися туди, - сказала Васкес. - Ми вели машину по черзі. Коли ми приїхали, там були всі ці новинні канали. Ми відчували, що Кінг не відразу впізнав через усі ці камери. Але як тільки ми вийшли з притулку, він одразу ж нас впізнав".

Після повернення додому Кінг возз'єднався з пітбулем Роккі, з яким провів своє дитинство. Більш того, у нього з'явилася власна сторінка в Instagram, де родина документує його життя.

  • У Таїланді кіт пішов з дому на три дні, а повернувся з сюрпризом для господаря. Виявляється, пухнастий набрав боргів в місцевому рибному магазині.
  • Бульдог став мером американського містечка, виборовши перемогу у гончака і золотистого ретривера. Ні, це не кадровий голод, а весела акція благодійності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною