Лайм

Джонні Деппа позбавили ролі у "Фантастичних звірях" після програного позову про насильство

Злого чарівника Грін-де-Вальда зіграє інший актор

Джонні Депп більше не зніматиметься у серії фільмів "Фантастичні звірі". Студія Warner Bros розірвала контракт з актором після того, як він програв справу про наклеп проти таблоїду The Sun, який розповів про домашнє насильство над колишньою дружиною Ембер Херд.

Актор опублікував в своєму Instagram лист, в якому повідомив, що компанія просить його відмовитися від ролі Грін-де-Вальда. Депп зізнався, що з повагою поставився до рішення студії і більше не претендує на роль в успішній франшизі.

І хоча в листі прямо не сказана причина звільнення, але актор дав зрозуміти, що це сталося через програний суд. Депп пише, що виступає із заявою "в світлі подій, що нещодавно відбулися", і підкреслює, що він подасть апеляцію і продовжить боротися за правду.

"Я планую довести, що звинувачення на мою адресу помилкові. Моє життя і кар'єра не будуть визначатися цими подіями", - додав актор.

Warner Bros підтвердила ухід Деппа з франшизи і повідомила, що проведе нові кінопроби на цю роль в третій частині. "Ми дякуємо Джонні за роботу над фільмами", - сказав Variety представник компанії.

Студія також перенесла дату випуску фільму "Фантастичні звірі 3", яка спочатку була призначена на листопад 2021 року. Тепер прем'єра відбудеться влітку 2022-го.

Джонні Депп Фото: film.ru

  • Нагадаємо, що Джонні Депп подав позов проти видання The Sun через матеріал 2018 року, в якому було описано, як він бив свою колишню дружину Ембер Херд. Високий суд Лондона вивчив матеріали справи і ухвалив, що твердження газети опинилися "в основному вірними", і 12 з 14 випадків насильства є правдою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil