Лайм

alyona alyona приміряла сміливий образ у фотосесії для модного глянцю: фото

Реп-виконавиця на шпильках і в короткому топі здивувала стильним перевтіленням

Українська хіп-хоп виконавиця alyona alyona стала героїнею номеру Vogue Україна у листопаді і знялася в модній фотосесії, яка представила її з несподіваного боку. 29-річна артистка приміряла чорну сукню з глибоким розрізом, брючний костюм і шпильки на високому каблуці, викликавши захоплення у фанатів.

Фото: instagram.com/vogue_ukraine/

В інтерв'ю журналу Альона зізналася, що погодилася брати участь в шоу "Танці з зірками", щоб показати всій країні, що "дівчина нетипової зовнішності може бути популярною, може танцювати".

Фото: instagram.com/vogue_ukraine/

Хіп-хоп-зірка ще в дитинстві навчилася справлятися з комплексами, тому не соромиться приміряти на себе найсміливіші наряди, наприклад, купальник або брючний костюм з коротким топом. Артистка зізналася, що в дитинстві однокласники сміялися над нею, коли на шкільних фотосесіях їй не підходили костюми принцес і фей. Тепер, однак, імідж Альони надихає тисячі фанатів в Україні та за її межами. "Яка ж вона неймовірна, - пишуть в коментарях в Instagram. - На обкладинку Vogue, негайно!"

  • Раніше в відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніної Альона розповіла, як хлопець образив її через зайву вагу. При цьому хіп-хоп-виконавиця не збирається худнути, тільки щоб сподобатися чоловікам.
  • Читайте також, як alyona alyona скинула 10 кг за 1,5 місяці. Українська реперша почала схуднення з консультації дієтолога і досягла неабиякого успіху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами