Лайм

Втомилася боятися: Оля Цибульська розповіла про роман з хореографом із "Танців з зірками" Олександром Прохоровим

Стосунки співачки й танцюриста були недовгими

Оля Цибульська розповіла про короткий, але яскравий роман з танцюристом Олександром Прохоровим, якого глядачі каналу "1+1" знають по шоу "Танці з зірками". Це було шість років тому, під час паузи у стосунках з майбутнім чоловіком артистки.

Співачка рідко говорить на тему особистого життя і не показує публіці обличчя чоловіка. Але в програмі "Зірковий шлях" артистка вирішила чесно зізнатися , що одного разу втратила голову від "самця", який влаштовувався працювати до неї в балет.

Олександр Прохоров та Оля Цибульська Фото: instagram.com/cybulskaya

Оля одразу запримітила красивого та харизматичного хлопця, але він не пройшов тоді кастинг через високий зріст. Через рік співачка знову зустрілася з Сашком, коли в її колективі захворів один з танцюристів. І йому на заміну в Харків приїхав цей молодий чоловік.

"Я трохи розгубилася, - згадує Цибульська. - Ми виступили і наступного дня поверталися. У нас був цілий вечір для прогулянки по місту. Ми спілкувалися, пили капучино, дивилися фільм "Сніданок у Тіффані". І в принципі, поснідали ми теж разом". Так почався їхній роман.

В той період з'явився майбутній чоловік співачки, теж Олександр. Чоловік ймовірно відчув недобре і вирішив діяти. Він купив два квитки до Парижу і відправив їх Олі разом з листом. Співачка прийняла пропозицію та повідомила Сашкові-танцюристу, що летить до Франції. Так вона вирішила, що все - продовження не буде. З міста коханняі Цибульська повернулася вже вагітною сином Нестором.

Оля Цибульська з сином Фото: instagram.com/cybulskaya

Після виходу інтерв'ю багато ЗМІ написали, що Оля Цибульська зрадила чоловікові, але сама співачка каже, що це не так. Співачка не заперечує, що зустрічалася з Сашею, але на той момент вона не була у стосунках з майбутнім чоловіком.

"У нас з Олександром Прохоровим дійсно були стосунки. Давно. - поділилася співачка в Instagram. - Ніхто нікого не зраджував. Ніхто нікого не викрадав з сім'ї. Все сталося під час паузи у стосунках з майбутнім чоловіком".

Цибульська зазначила, що втомилася боятися засуджень з боку людей, тому вирішила в усьому зізнатися.

"Не говорили тоді і зараз не збиралися. Завжди хотіла, щоб особисте було особистим і до сих пір хочу. Але недавно зрозуміла, що весь цей час найбільше боялася осуду людей. І втомилася боятися. Я не робот, я жінка. І емоції часто сильніше розуму", - додала артистка.

Оля Цибульська та Олександр Прохоров Фото: instagram.com/cybulskaya

На цю історію відреагував і Олександр Прохоров. Танцюрист написав у своєму мікроблозі, що у всіх є скелети в шафі, про які не хочеться розповідати, але іноді це потрібно зробити. Хореограф зізнався, що ні про що не шкодує, адже це був один з яскравих періодів його життя.

"І я радий, що ця короткочасна, але в той же час божевільна, пристрасна, спонтанна і тільки для нас історія була саме тоді і саме з Олею", - прокоментував Прохоров.

Сьогодні Оля та Олександр дружать та записують різні творчі проекти. Два роки тому Прохоров знявся в кліпі Цибульської на пісню "Дівчинка", а наразі співачка та танцюрист готують нову музичну роботу.

  • Нагадаємо, що Олександр Прохоров брав участь в минулому сезоні "Танців з зірками" в парі з Анною Різатдіновою, у якої зараз зав'язався роман з учасником нового сезону, футболістом Сергієм Мельником.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України