Лайм

Це шизоїдний вірус: бармен підхопив Covid-19 і показав, як це - геть втратити смак

Хлопець став знаменитим завдяки незвичайному контенту

Рассел Доннеллі з США захворів на коронавірус, та геть втратив смак і нюх. Американець не став панікувати, а обернув симптом Covid-19 в розвагу - щодня хлопець влаштовує харчові експерименти, від яких стає не по собі.

Хлопець працює барменом. Опинившись на самоізоляції, Рассел захотів знайти для себе хобі. Він згадав, що приятель не повірив йому, що він не відчуває смаку їжі, і вирішив з'їсти щось мерзенне. Свої експерименти бармен став записувати на відео і викладати в TikTok й в Instagram.

Рассел Доннеллі Фото: instagram.com/rustardlikemustard

На першому відео хлопець чистить цибулину, не зронивши ні однієї сльози, потім кусає її ніби це солодке яблуко. Навздогін Рассел випиває чарку лимонного соку і заїдає часниковою пастою. Дегустуючи "вкусняшки", хлопець запевнив, що він нічого не відчуває. Єдине, поїдаючи цибулю, він відчув легкі відчуття в носових пазухах. "Це шизоїдний вірус", - прокоментував він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Russell Donnelly (@rustardlikemustard)

Для другого експерименту американець взяв не менш дивні інгредієнти: зубну пасту, апельсиновий сік, цибулю, бальзамічний та яблучний оцет і лимон. Перед дегустацією Доннеллі почистив зуби, ймовірно, щоб апельсиновий сік, який він вживав першим, був гірким. Далі в хід пішли інші компоненти, і знову - ніяких відчуттів.

На інших відео Рассел поїдає печеньки Oreo, покривши їх товстим шаром васабі, а також пробує дитяче харчування зі шпротами, гірчицю і часник.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Russell Donnelly (@rustardlikemustard)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Russell Donnelly (@rustardlikemustard)

Незважаючи на свій грайливий характер в соцмережах, хлопець серйозно ставиться до коронавірусу.

"Всім, хто вважає, що Covid-19 - це вигадки або не така вже страшна хвороба, просто знайте, що мені пощастило отримати лише ці симптоми. Мені пощастило, що я можу жартувати над своєю особистою ситуацією, але в загальному і в цілому цей вірус не можна сприймати несерйозно, тому що він дійсно смертельний. Я ж молодий, і у мене немає інших захворювань", - говорить Рассел.

  • Вчені зі Стенфордського університету провели дослідження в 10 великих містах США і розповіли, в яких місцях люди заражаються Covid-19 найчастіше. Магазини в бідних районах виявилися найбільш небезпечними локаціями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку