Лайм

Помер молодий український співак, який брав участь в шоу "Х-фактор" - йому було всього 28 років

Після чергової операції у хлопця не витримало серце

Молодий український співак та композитор Філіп Левшин помер у віці 28 років. Музикант протягом чотирьох років боровся з панкреатитом, але хвороба виявилася підступнішою.

Про смерть хлопця повідомили його колеги - сторінка співака в Facebook усипана скорботними постами. Філіп помер вранці 12 листопада після серії складних операцій.

Філіп Левшин Фото: facebook.com/philippe.levshin

"Він був талановитим автором, співаком, шоуменом, багато його знали по телевізійним проектам. Думаю у багатьох з них тільки хороші асоціації. Кілька років тому ми йому вже допомогли, витягли його з того світу, але в цей раз підступний панкреатит все ж переміг, у Філіпа залишилася тільки Мама", - написав Андрій Царенок.

У квітні 2016 року Левшин потрапив в реанімацію зі смертельним діагнозом - панкреонекроз підшлункової залози з відмовою життєво важливих органів, і за півроку перебування в лікарні пережив більше 20 операцій. Тоді весь український шоу-бізнес кинувся на допомогу молодому виконавцю. Сильна віра в життя тоді перемогла.

Філіп Левшин Фото: facebook.com/philippe.levshin

Після виписки з лікарні Філіп повернувся в шоу-бізнес і став записувати нові пісні. Але в 2020 році хвороба знову дала про себе знати, і на цей раз перемогти її не вдалося.

Український глядач пам'ятає Левшина по шоу "Х-фактор", в якому він брав участь в 2011 році. Він був одним з найскандальніших учасників кастингу. Під час виконання пісні Ігор Кондратюк помітив фонограму і попросив 19-річного студента заспівати а капела. У підсумку судді сказали Філіпу "ні", а він у відповідь послав їх матом по-англійськи.

Проте після скандалу на вокальному шоу Левшину вдалося потрапити в шоу-бізнес. Він співпрацював з Юрієм Фальосою, екс-продюсером Ані Лорак, з яким записав кілька пісень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель