Лайм

Сергій Бабкін випустив особливу пісню, яку написав разом з дочкою: душевне відео

Для Веселіни це був музичний дебют

14 листопада відбулася прем'єра нового треку Сергія Бабкіна. Пісня отримала назву Because you love і стала першою англомовною композицією за всю 18-річну кар'єру музиканта.

На створення треку співака надихнула його дочка Веселіна. Дівчинка взяла участь у записі пісні та в зйомках душевного mood video. На кадрах ролика, яке опубліковано на YouTube-каналі Бабкіна, музикант з донькою веселяться в осінньому парку та записуються в студії.

"Це особлива прем'єра для мене. Перша англомовна пісня за все моє вісімнадцятилітнє творче життя. Ідея написання пісні належить моїй дочці - Веселіні Бабкіній. Саме вона надихнула мене. Складали разом. Вперше в моєму сольному авторському потоці я був не один. Зі мною була моя дочка", - прокоментував музикант.

Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною також виховують сина Артура, якого танцівниця народила в попередньому шлюбі, і спільного сина Єлисея, якого влітку виповнився один рік. Від першого шлюбу у музиканта є син Ілля. Юнак живе в Канаді разом з мамою та її чоловіком, якого називає батьком.

  • У березні Бабкіни відзначили річницю весілля - 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.
  • Дивіться також на theLime новий кліп музиканта "Бомба-ракета", в якому Бабкіни зіграли головні ролі. Відеоряд вийшов яскравим та позитивним.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку