Лайм

Тіна Кароль в сукні Джей Ло або Джей Ло в сукні Тіни Кароль? Співачки приміряли один і той же наряд

Чий образ сподобався більше?

Під час 12 ефіру "Танців з зірками" Тіна Кароль з'явилася в ефектній сукні оригінального пошиття американського бренду Mônot. Місяцем раніше в такому ж вбранні на обкладинці глянцю блищала Дженніфер Лопес.

Фото Тіни Кароль в дизайнерському вбранні опубліковані на сторінці співачки в Instagram. Артистка обрала спокусливі пози, щоб продемонструвати сукню та показати себе у всій красі.

Фото: instagram.com/tina_karol

Українська поп-діва доповнила свій вечірній лук відкритими чорними босоніжками на тонкій шпильці та золотистими аксесуарами. Волосся вона уклала в красиву об'ємну зачіску, а на обличчі зробила макіяж з акцентом на губи.

Фото: instagram.com/tina_karol

Фото: instagram.com/tina_karol

Такий же наряд раніше одягала американська співачка Дженніфер Лопес для обкладинки журналу Billboard. Знімки 51-річної зірки в асиметричній сукні з'явилися в Instagram-профілі бренду в середині жовтня. Компанію Джей Ло на знімку склав колумбійський співак Малума.

Фото: instagram.com/monotofficial

Фото: instagram.com/monotofficial

  • Раніше Тіна Кароль повторила знаменитий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий в далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була в той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.
  • Також ми писали, що Тіна Кароль стала героїнею вересневого номера української версії журналу Vogue. Співачка прикрасила сторінки глянцю, а також дала інтерв'ю, в якому було порушено тему її особистому житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа