Лайм

Якщо вам теж набридли чоботи: 8 моделей стильного теплого взуття на зиму 2020/2021

Це модне взуття не залишить байдужим нікого

Найпоширеніший і найпопулярніший вид зимового взуття - це чоботи, які мають напівприлеглу халяву, блискавку і невеликий каблучок. Однак багато модниць вже давно відмовилися від цього звичного предмета гардеробу, вибираючи модні новинки. theLime вирішив зробити для вас добірку з моделями стильного взуття на зиму 2020/2021.

Теплі кросівки

Для початку рекомендуємо вам звернути свою увагу на теплі кросівки, адже це взуття вже давно перестало бути тільки спортивним. Кросівки з хутром відмінно доповнять як повсякденний образ з джинсами і дутою курткою, так і діловий костюм з пальто.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Грубі черевики

Загальна назва грубих черевиків на шнурівці - гріндерси і мартінси, це взуття з'явилося завдяки двом брендам - Grinders і Dr. Martens. Однак сьогодні є величезна кількість їх варіантів: тімберленди, дезерти, снікерси, а також армійські черевики, берци і т.д.

Таке взуття полюбилася модницям завдяки комфорту і практичності. Плюс - його можна носити практично з будь-яким одягом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ботфорти

Ботфорти - чоботи з довгим халявами, з якими можна створити величезну кількість стильних образів. Відзначимо, що ботфорти спочатку були винайдені як взуття для вершників, воно допомагало тривалий час перебувати в сідлі: чоботи були жорсткі по халяві, практично не гнулися ні в колінах, ні в щиколотках.

Для зимових образів можна вибрати ботфорти на плоскій підошві або на невеликому каблуці і носити їх з теплими в'язаними сукнями або спідницями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Челсі

Черевики з еластичними вставками з боків із заокругленим вузьким носком висотою трохи вище щиколотки називаються челсі. Звичайно, для засніженої погоди таке взуття не підійде, але для теплої та сухої зими такий варіант цілком доречний.

У цьому сезоні модним варіантом цих черевиків будуть моделі з товстою підошвою. Челсі ідеально підходять під класичні брюки, а також укорочені кюлоти.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ботильйони

Ще один схожий варіант - ботильйони, які закривають тільки кісточку. Останні два сезони в тренді витончені ботильйони з гострим носом і каблуком незвичної форми, а також з металевим декором у вигляді шипів і ланцюгів.

Ботильйони можна носити як з брюками, так і зі спідницями і сукнями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ковбойські чоботи

Ковбойські чоботи, або як їх ще називають козаки, мають скошений каблук, широкі халяви і загострений носок.

Найбільш трендові моделі - з матеріалу, що імітує шкіру рептилій, або зі шнурівкою. Козаки в стилі ретро відмінно підходять для створення чарівних луків - їх можна поєднувати з джинсами, сукнями, куртками зі шкіри та класичними пальто.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Чоботи з каблуком-чарочкою

У цьому сезоні набирають популярність чобітки на підборах-чарочках, які повернулися в моду з далеких 1950-х років. А щоб нога була більш стійка, варто вибирати їх з високою шнурівкою.

З ними можна створити величезну кількість образів, але найефектніше вони будуть виглядати зі спідницями і сукнями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Луноходи

Це чоботи зі штучного матеріалу, з підкладкою і на товстій плоскій підошві. Вони захищають від вологи і підходять для більш теплої зимової погоди, в міцний мороз вони не збережуть тепло.

Багато модниць вже носили їх в минулому сезоні та знають, що це, скоріше, варіант для поїздки на пікнік, в гори або на прогулянку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про моделі взуття з 90-х, які сьогодні носять тільки стиляги.
  • Читайте також на theLime про те, як носити ботфорти і не виглядати нерозумно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.