Лайм

Харві Вайнштейн потрапив до тюремного ізолятору - його стан називають тяжким

У продюсера підозрюють коронавірусну інфекцію

Засудженого за згвалтування Харві Вайнштейна помістили в ізолятор. У продюсера виникли проблеми зі здоров'ям, і деякі симптоми вказують на те, що він підхопив Covid-19.

Як пише TMZ, у американця взяли тест на наявність вірусу, але результати поки не готові. Якщо діагноз підтвердиться, Вайнштейна переведуть до тюремної лікарні. Навесні в пресі з'являлися повідомлення про те, що скандальний продюсер перехворів Covid-19, проте джерела видання говорять, що офіційно коронавірус у нього не був підтверджений.

Харві Вайнштейн Фото: Getty Images

Наразі стан Харві Вайнштейна дуже важкий - продюсер "погано справляється" з високою температурою та іншими симптомами. Крім того, у американця є супутні захворювання, які ускладнюють поточну хвороба. Крім усього, 68-річний продюсер знаходиться в групі ризику через вік.

Вайнштейн страждає безліччю хвороб, включаючи серцеве захворювання, високий кров'яний тиск та стеноз хребта. Через проблеми зі спиною, продюсер останнім часом пересувається за допомогою ходунків.

Нагадаємо, що Харві Вайнштейна засудили до 23 років ув'язнення за згвалтування та примус до сексу. В даний час скандальний кіномагнат відбуває термін у в'язниці Вейде в штаті Нью-Йорк.

  • У травні Вайнштейн отримав новий позов від чотирьох анонімних жінок, які звинувачують його в сексуальному насильстві. Одній з жертв на момент передбачуваного злочину було 17 років.
  • Жінки, які зазнали сексуального насильства та домагань з боку Харві Вайнштейна, отримають від нього майже $19 млн компенсації .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації