Лайм

DZIDZIO перехворів на коронавірус та знайшов плюси в одному симптомі

Музикант легко переніс Covid-19

Український музикант Михайло Хома, відомий під сценічним ім'ям DZIDZIO, перехворів на коронавірус. Артист не афішував процес лікування, а після одужання вирішив розповісти про симптоми.

У програмі "Ранок з Україною" артист зізнався , що він легко переносив інфекцію, але розголошувати факт інфікування тоді не хотів. "Коли мене не було видно в Інстаграм кілька тижнів, це означало, що я перебував на самоізоляції. Насправді, я просто не хотів це афішувати", - поділився музикант.

Михайло Хома Фото: instagram.com/dzidzio

Хома зізнався, що перебіг захворювання був в легкій формі і єдиним симптомом, який тоді проявився, був відсутність запахів. Але і в цьому DZIDZIO знайшов позитивний момент.

"Все шикарно, максимум - не чув запахів, але в цьому теж свої плюси - я не перебирав з їжею", - говорить артист.

Під час ізоляції музикант дивився фільми, відпочивав і "наводив порядок в голові, по плануванню творчості".

  • А тим часом українська актриса Наталка Денисенко бореться з коронавірусом вже два тижні. На тлі Covid-19 у зірки "Кріпосної" діагностували двосторонню пневмонію, і через 14 днів ПЛР-тест знову показав позитивний результат.
  • Фітнес-блогер Дмитро Стужук, колишній чоловік блогера Софії Стужук, помер від ускладнень, викликаних тяжкою формою коронавірусу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil