Лайм

Санта Дімопулос та Юлія Саніна перемогли на "Танцях з зірками": дивимося кращі виступи співачок у фіналі

Перемогу на проекті обом співачкам передбачали чи не з перших ефірів

У ніч на 30 листопада на шоу "Танці з зірками-2020" відбувся довгоочікуваний фінал, за підсумками якого вперше переможцями визнали відразу дві пари учасників. За підсумками глядацького голосування кубок дістався екс-солістці "ВІА Гри" Санті Дімопулос та її партнеру Максу Леонову, друге місце - вокалістці The Hardkiss Юлії Саніній та її напарнику Дмитру Жуку. Але незабаром після цього Дімопулос оголосила про передачу кубка Саніній, так як вважає її гідною переможницею. Таким чином автори проекту пішли на компроміс.

Юлія Саніна та Санта Дімопулос з партнерами Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

У фіналі проекту Санта Дімопулос повторила свою першу самбу, виконала емоційну румбу та яскравий фокстрот. Юлія Саніна, повторила перший танець ча-ча-ча, виконала запальний фокстрот та ефектний, повний технологічних трюків танго, який викликав найгучніші овації публіки та членів журі. Давайте-но подивимося, якими були кращі танці переможниць.

Санту Дімопулос називали однією з найталановитіших учасниць 7 сезону ще на старті проекту. Екс-солістка "ВІА Гри" показала відмінні можливості на паркеті та завзятий ріст як танцівниця.

Юлія Саніна - одна з тих учасниць 7 сезону "Танців з зірками", яка прийшла в спортивно-бальні танці з музики, але проявила на паркеті вражаючі навички. Через кілька перших ефірів солістка The Hardkiss стала фавориткою багатьох глядачів та деяких членів журі.

Примітно, що в фіналі шоу Юлія Саніна та Санта Дімопулос також виконали зі своїми партнерами по три "танці за перемогу". Старання Саніної члени журі оцінили в 118 балів, Дімопулос - в 114 балів. Остаточну перемогу на проекті Дімопулос принесли голоси телеглядачів. Хто ж знав, що за кілька хвилин ми дізнаємося про дві пари-переможниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято