Лайм

Вперше з 1949 року Єлизавета II та принц Філіпп порушать сімейну традицію Різдва - привіт ковіду

Королівська пара відзначить свята на самоті

Через пандемію коронавірусу Єлизавета II та принц Філіпп зустрінуть Різдво в Віндзорському замку, в якому вони ізолювалися ще в жовтні. Зазвичай 94-річна королева та її 99-річний чоловік проводять зимові свята з родичами в Сандрінгемскому палаці.

Це означає, що королівська пара вперше з 1949 року порушить сімейну традицію і проведе Різдво без своїх чотирьох дітей. Понад 70 років тому тоді ще принцеса Єлизавета залишила однорічного принца Чарльза в Великобританії і поїхала на Мальту до чоловіка, пише Daily Mail.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Втім, діти матимуть можливість побачити батьків на свята, але тільки на відкритому повітрі. Королева Єлизавета II і принц Філіпп зможуть зустрітися з членами сім'ї на території Віндзорського замку.

Також королева не відвідуватиме службу на Різдво в церкві, щоб запобігти скупченню натовпу. Вона буде молитися в приватній каплиці Віндзорського замку.

  • 20 листопада королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп відзначили 73-у річницю з дня свого весілля. З нагоди важливої дати Букінгемський палац представив новий знімок подружжя.
  • Для Єлизавети II придумали надійний захист від Covid-19. Дизайнер створить для королеви рукавички, використовуючи тканину, яка руйнує віруси й мікроби, придуману вченими з Швейцарії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ