Лайм

Дизайнер на ім'я Ковід "передбачив" пандемію ще в 2019 році, але тоді на це ніхто не звернув уваги

Виявилося, майбутнє вміють передбачати не лише "Сімпсони"

У мережі набирає популярність відео одного з випусків американського шоу "Проект Подіум", датоване квітнем 2019 року. Під час конкурсу один з учасників зобразив сумну дійсність за часів пандемії. Звичайно, тоді на це ніхто не звернув уваги, адже до спалаху коронавірусу залишалося ще близько 8 місяців.

Суть завдання така: учасникам потрібно було створити наряд, який максимально прикриє тіло моделі. Індійський дизайнер на ім'я Ковід Капур зшив для манекенниці червоний костюм в клітину і додав до нього незвичайний на той час аксесуар - захисну маску з таким же принтом, пише Daily Star.

Фото: instagram.com/kovid.kpr

Судді тоді назвали творіння модельєра "хворим", але хто ж знав, що в 2020-му маска для обличчя стане невід'ємним елементом життя.

Користувачі мережі звернули увагу не тільки на маску, але й на ім'я дизайнера, і прийшли до висновку, що це було передбачення пандемії. "Посуньтесь, Сімпсони, є ще одне шоу, яке пророкує майбутнє", "О боже, вони передбачили майбутнє", - пишуть користувачі.

Фото: instagram.com/norasommerkamp

Сам же Ковід, зрозуміло, сміється над реакцією людей і каже, що поняття не мав, що через півроку його маска стане такою обговорюваною. "Для творця важливо, щоб про його роботу говорили, це найголовніше", - зазначив дизайнер.

Ковід Капур Фото: instagram.com/kovid.kpr

  • Тим часом латвійський дизайнер Санта Купча представила колекцію суконь під назвою "Маскарад людини, який застрягла вдома". Цей одяг присвячена пандемії і призначена для тих, хто в нинішніх реаліях змушений працювати поза офісом.
  • У продаж надійшла сукня, яке дуже актуальна у коронавірусні часи. Одягаючи таке вбрання, дівчата можуть не хвилюватися, якщо раптом під рукою не виявиться захисної маски для обличчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці

Нас намагаються виставити нелюдами: Потап заявив, що не висміював смерть Анастасії Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк померла у 53 роки - Потап прокоментував смерть акторки та заявив про російську ІПСО

Не дозволяє совість: Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим та назвала причину

Олександра Заріцька повідомила про скасування весілля з хлопцем Павлом Тараненком - закохані хочуть зіграти святкування після війни