Лайм

Пол Маккартні вшанував пам'ять Джона Леннона: Завжди буду гордий і щасливий, що знав цього ліверпульця

З дня смерті музиканта минуло 40 років

У річницю смерті Джона Леннона 78-річний Пол Маккартні вшанував пам'ять друга та засновника гурту The Beatles. На особистій сторінці у Facebook музикант зазначив, що завжди буде пишатися тим, що знав "цього ліверпульця".

"Сумний-сумний день, але я згадую про мого друга Джона з великою радістю, яку він приніс світові, - вказав Маккартні під архівними фото з Ленноном. - Я завжди буду гордий і щасливий, що знав та працював з цим неймовірним ліверпульцем. Люблю, Пол".

Менш ніж за годину пост музиканта зібрав понад 100 тисяч лайків. У коментарях прихильники The Beatles діляться своїми спогадами про Джона Леннона, гурт The Beatles і той самий день, коли вони дізналися про смерть його засновника.

  • 40 років тому, 8 грудня 1980 року, в Нью-Йорку 25-річний Марк Девід Чепмен чотири рази вистрілив у спину Джону Леннону. Отримані травми виявилися несумісними з життям. О 23:15 за місцевим часом лікарі констатували смерть музиканта.
  • Вбивство Джона Леннона свого часу вразило світ та обросло безліччю неймовірних теорій. Наприклад, фанати музиканта навіть вірили, що скоїти злочини Чепмена переконав уряд США. Тож не дивно, що через деякий час з'явилося так само безліч книг та кілька фільмів про смерть одного з найвпливовіших музикантів ХХ століття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни