Лайм

Принц Вільям та Кейт Міддлтон показали душевні фото їх різдвяного туру по Великобританії

Королівська пара поласувала зефіром та весело провела час

Британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон вирушили в різдвяний тур по містах Сполученого Королівства. Наразі герцог та герцогиня Кембриджські знаходяться в столиці Уельсу Кардіффі.

Фото з поїздки королівське подружжя опублікувало на своїй сторінці в Instagram. На знімках видно, як пара прогулюється по території Кардіфського замку, просоченої духом Різдва, і ласує місцевими вкусняшками. В одному зі святкових ларьків Кейт та Вільям побачили маршмеллоу і не відмовили собі в задоволенні посмажити його на вогні.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Подружжя також зустрілися зі студентами місцевих університетів та обговорили з ними труднощі, з якими їм довелося зіткнутися в цей складний рік, і дізналися, як пандемія коронавірусу вплинула на їх психічне здоров'я.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Для відвідування замку Кейт Міддлтон вибрала яскравий образ в традиційних різдвяних кольорах - червоне пальто в підлогу і довга картата спідниця. Поверх верхнього одягу дружина принца накинула шарф, який виготовлений з тієї ж тканини, що і спідниця. Образ герцогині був доповнений чорними шкіряними рукавичками та чобітьми в тон.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

  • Раніше принц Вільям та Кейт Міддлтон зустрілися з Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою в Букінгемському палаці. Королева Єлизавета II від знайомства з українським президентом відмовилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні