Лайм

Автор серіалу "Хід королеви" анонсував новий проект з Анею Тейлор-Джой

Режисер Скотт Френк бачить свій новий проект "порочним, але захоплюючим трилером"

Якщо ви теж перейнялися серіалом "Хід королеви", а попередні фільми з Анею Тейлор-Джой не викликають того ж захоплення, у нас є для вас хороша новина. Автор серіалу Скотт Френк екранізує "Камеру обскуру" Володимира Набокова, ну а хто зіграє головну роль, ви вже напевно здогадалися.

Про плани знову попрацювати з актрисою та всією командою серіалу "Хід королеви" Френк розповів у подкасті The Watch. За словами режисера та сценариста, нову роботу він бачить "порочним, але захоплюючим трилером" у стилістиці нуару.

Аня Тейлор-Джой в образі Бет Хармон ("Хід королеви") Фото: Instagram / Anya Taylor-Joy

Роман "Камера обскура" на заході більше відомий як "Сміх у темряві". У 1938 році Набоков сам перекладав книгу на англійську, і в результаті вона отримала іншу назву та нові імена деяких персонажів. Якщо коротко, сюжет розповідає історію впливового мистецтвознавця середніх років, який залишає сім'ю заради амбітної 17-річної актриси. У свою чергу, дівчина спритно маніпулює залицяльником та прокладає шлях до слави й достатку.

  • Серіал "Хід королеви" ("Ферзевий гамбіт") про обдаровану шахістку Бет Хармон став найпопулярнішим міні-серіалом на Netflix і спровокував шаховий бум. Продажі ігрових наборів рекордно злетіли - тільки на eBay "шаховий набір" тепер шукають на 273% частіше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента