Лайм

10 ідей, як прикрасити будинок на Новий рік з мінімальними витратами

Малюнки на вікнах та гірлянда допоможуть відчути атмосферу свята

Перед новорічними та різдвяними святами вітрини магазинів і фасади будинків на головних вулицях прикрашають яскравою святковою ілюмінацією, яка однозначно піднімає настрій. А вдома атмосферу свята можна створити навіть за допомогою звичайних предметів. theLime вирішив підказати вам кілька незвичайних ідей, як прикрасити будинок на Новий рік Бика з мінімальними витратами.

Перший і найбільш легкий спосіб - купіть одну або кілька гірлянд і прикрасьте стіни, вікна, святкову ялинку. Вогники створюватимуть особливу магію свята, а ваші вікна будуть виділятися на тлі інших вечорами.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не хочете ставити новорічну ялинку вдома, пропонуємо вам зробити стильний аксесуар для будинку. Відправляйтеся у найближчий парк або сквер і пошукайте біля дерев зламану гілку. Принесіть її додому, очистіть від бруду і починайте творити. При бажанні гілку можна пофарбувати в білий, золотий, срібний колір або покрити штучним снігом. Прикріпіть її до стіни або карнизу, прикрасьте гірляндою, дощиком або повісьте на неї пару ялинкових іграшок або імбирних пряників - і у вас з'явиться новорічна атмосфера в будинку.

Фото: pinterest.com

Якщо ви вмієте добре малювати, можна розписати вікна за допомогою акварельних фарб або крейдяного маркера. Ви можете зобразити казкових персонажів, будиночки, сюжети з казок - все, що нагадує про дитинство і чари.

Фото: pinterest.com

Тим, хто не вміє малювати, пропонуємо прикрасити вікна за допомогою сніжинок-витинанок. В інтернеті існує маса заготовок, які можна роздрукувати на принтері, а потім вирізати. Отримані сніжинки приклейте на вікна за допомогою клею або двостороннього скотча.

Фото: pinterest.com

Підвіконня можна прикрасити маленькими гілочками, які можна зібрати в лісі або на ялинкових базарах, або міні-ялинками. Щоб додати затишку, ввечері можна запалити свічки.

Фото: pinterest.com

Ще одна ідея новорічного декору: зберіть в лісі шишки і наповніть ними великі склянки або вази. Потім прикрасьте їх гірляндою і розставте по будинку.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас мало шишок, додайте в вазу гілочки ялини, ялинкові іграшки і дощик.

Фото: pinterest.com

Також ви можете купити замість однієї великої кілька маленьких ялинок в горщиках і розставити їх по всьому будинку.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - прикрасити рулонні штори. До них необхідно пришити ялинкові іграшки, шишки, також їх можна задекорувати за допомогою гірлянд з оленями і Сантою.

Фото: pinterest.com

Також будинок можна прикрасити за допомогою саморобних гірлянд з паперу. Для цього необхідно обрати кілька символів нового року, намалювати їх, вирізати з картону і прикріпити на мотузку, закріпивши маленькими прищіпками.

Фото: pinterest.com

А якщо ви - дуже творча людина і любите все креативне, радимо вам самому зробити інсталяцію на стіні у вигляді новорічної ялинки. Для цього вам знадобляться палиці, гірлянди, ялинкові іграшки і ваша фантазія.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель