Лайм

Сила соцмереж допомогла пенсіонерові знайти улюблену куртку, яку він носив 70 років

Пошуки пропажі зайняли всього добу

92-річний американець забув на даху машини улюблену куртку і не помітив, як під час їзди її знесло повітряним потоком. Чоловік дуже засмутився, адже раритетну річ він отримав в університетській команді з легкої атлетики в далекому 1952 році. На щастя, сила соцмереж допомогла пенсіонерові повернути втрату, пише NY Post.

Фото: Beverly Amick

Дочка Мела Осборна опублікувала у Facebook фото батька в його улюбленій куртці, повідомила про її можливе місцезнаходження і попросила громадськість допомогти в пошуках. Сім'я вирішила, що під час їзди річ злетіла з даху і впала в чийсь двір. Всього за 4 години її публікація набрала понад 1000 репостів, і вже наступного дня куртка знайшлася. Вона спокійно лежала в купі листя на чиїйсь галявині, і жінка, яка її знайшла, не встигла відправити її в сміттєвий бак.

Після відвідування хімчистки Осборн нарешті возз'єднався зі своїм скарбом і подякував небайдужим користувачам Facebook.

"Я дуже радий, що отримав її. Ця куртка була частиною мене, вона зі мною вже так довго. Чудесно, що вона залишилася в такому хорошому стані, адже весь цей час вона не висіла в шафі. Я її носив", - розповів літній спортсмен.

  • Чуйний чоловік проїхав 1500 км, щоб "підкинути" застряглу в снігу сім'ю до їхнього батька. Небезпечна дорога зайняла дві доби, але тепер про цю пригоду говорить весь світ.
  • Фермер орендував ділянку за копійки і знайшов дорогоцінний алмаз, який повністю змінив його життя. Тепер щасливчик сподівається на ще один подарунок долі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку