Лайм

Журнал Time визначився з "Людиною року" 2020 року, і це не одна персона

На звання також претендував Дональд Трамп

Американський журнал Time обрав "Людини року". У 2020 році редакція видання віддала це звання відразу двом претендентам - обраному президенту США Джо Байдену та майбутньому віце-президентові Камалі Харріс.

Фото обох політиків прикрашає обкладинку іменитого журналу. "За зміну американської історії, за демонстрацію того, що сила співпереживання перевершує лють поділу, за те, що вони поділяють бачення зцілення в скорботних світі, Джо Байден і Камала Харріс були названі Time Людиною року 2020", - сказано на сайті видання.

Фото: time.com

Як зазначає Time, Байден набрав на виборах найбільше число голосів в історії США з часів Франкліна Рузвельта в 1932 році. А Камалу Харріс відзначили, тому що "в рік грандіозної боротьби за расову справедливість і одних з найбільш значущих виборів в історії" їх союз з Байденом несе посил об'єднання.

Джо Байден Фото: time.com

Крім Джо Байдена на звання "Людина року" в цьому році претендували 45-й президент США Дональд Трамп, головний американський інфекціоніст Ентоні Фаучи разом з медичними працівниками та "Рух за расову справедливість". Камала Харріс в цей шорт-лист внесена не була. Журнал відзначив, що вперше віддав це звання віце-президентові.

Камала Харріс Фото: time.com

Нагадаємо, що в 2019 році "Людиною року" за версією Time була названа 16-річна еко-активістка Грета Тунберг.

  • У 2020 році американський журнал Time вперше в своїй історії вибрав дитину року. Переможницю вибрали серед п'яти тисяч претендентів у віці від 8 до 16 років.
  • Раніше журнал Time оновив список 100 найвпливовіших людей року, включивши в нього 17 знаменитостей з світу мистецтва і розваг, "чиї ідеї, приклад і талант змінюють світ, в якому ми живемо". Читайте на theLime про найцікавіших учасників цього почесного рейтингу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil