Лайм

У Китаї знайшли новий спосіб боротьби з агресивними осами - ці кадри нагадують вторгнення прибульців з кіно

Волонтери мають намір знищити близько 100 гнізд комах

У Китаї знайшли новий спосіб боротьби з агресивними осами - в місцевому селі Чжун випробували дрон з вогнеметом, здатний знищувати цілі гнізда.

Як пише The Independent, за боротьбу з осами взялися місцеві волонтери-рятувальники. Організація має намір позбутися від більш ніж 100 гнізд комах, які все частіше нападають на місцевих жителів.

Рівень смертності від укусів ос у Китаї залишається доволі високим з 2013 року. Погіршує ситуацію і той факт, що багато хто з жителів віддалених регіонів не може отримувати своєчасну медичну допомогу.

  • Дивіться також на theLime, як вчені в США знешкодили Велике гніздо азіатських шершнів-вбивць. Vespa mandarinia - найбільший у світі підвид. Довжина деяких особин може перевищувати 5 см, розмах крил - 7,5 см, а жало - 6 мм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil