Лайм

Як зробити листівку на Новий рік: 8 простих ідей для друзів і близьких

Чим доповнити новорічний сюрприз

На Новий рік хочеться дивувати дітей, рідних і близьких не тільки корисними та стильними подарунками, а й дрібницями, які можна зробити своїми руками. theLime вирішив поділитися з вами ідеями, з чого можна зробити креативні листівки на свято.

Найпростіший спосіб - намалювати листівку самому, як це багато хто з нас робив у дитинстві. Однак не всі вміють гарно малювати. Тому можна купити в магазині наклейки з новорічною тематикою - зі сніжинками, оленями, Сантою і, природно, символом наступного року - металевим Биком.

Або ж другий варіант - знайти старі журнали, флаєра, газети, рекламні листівки і вирізати необхідних вам персонажів, літери, деталі з них.

Фото: pinterest.com

Також ви можете зробити листівку в мінімалістичному стилі. Спочатку виріжте з щільного кольорового картону який-небудь атрибут новорічних свят (наприклад, оленя, сніжинку, ялинку) або навіть зими (рукавиці, санки). А потім з картону іншого кольору зробіть основу для листівки, на яку за допомогою клею або двостороннього скотча приклейте елемент.

Фото: pinterest.com

Ще один оригінальний спосіб - зробити листівку з деталями зі старих газет або нот. Для цього візьміть газету чи нотний зошит, обведіть там силует предмета, який ви будете вирізати, наприклад, ялинки або сніговика.

Фото: pinterest.com

Тим, хто вміє вишивати, рекомендуємо зробити оригінальну листівку з вишивкою. Для цього виберіть дуже щільний картон, накресліть малюнок, який потім буде прикрашати листівку. За допомогою нитки та голки зробіть необхідний візерунок.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробити листівку і прикрасити її деталями з бісеру, паєток і намистин. Ви можете намалювати силует новорічних куль, ялинки, сніговика або інших персонажів, а потім наклеїти на них яскравий декор.

Фото: pinterest.com

Також можна купити розсипчасті блискітки і прикрасити листівку ними. Для цього потрібно зробити трафарет з тим малюнком, який ви хочете зобразити на вашій листівці. Потім точково змастити клеєм ті місця, де будуть блискітки, покласти трафарет і прикрасити листівку блискітками.

Фото: pinterest.com

Для новорічного декору підійдуть ті предмети, які є в будинку у кожного. Наприклад, обрізки тканин, гудзики, старе мереживо, мотузка та ін. За допомогою вашої фантазії з цих звичайних предметів можна створити креативну листівку.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити об'ємну листівку з декількома деталями. В інтернеті існує маса покрокових інструкцій, як зробити таку листівку своїми руками.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля