Лайм

Лана Дель Рей зібралася заміж після розставання з бойфрендом-поліцейським - хто став нареченим співачки

Вони знайшли один одного через додаток для знайомств

Після розставання з поліцейським Шоном Ларкін співачка Лана Дель Рей горювала недовго. Після розриву не минуло й року, а 35-річна артистка вже зібралася заміж. Обранцем співачки став музикант Клейтон Джонсон.

Співачка не любить поширюватися про особисте життя, так що офіційного коментаря від неї не було. Зате інформацію про заручини виданню Us Weekly підтвердив наближене до зірки джерело.

Кажуть, що пара познайомилася через додаток для знайомств в серпні 2020-го, а тепер збирається зв'язати себе узами шлюбу. 31-річний Клейтон подарував співачці каблучку, яку Лана засвітила на вечірньому шоу Джиммі Феллона.

Лана Дель Рей Фото: фрагмент шоу Джиммі Феллона

Про нареченого співачки відомо, що він молодший за неї на 4 роки і теж музикант. 31-річний Джонсон виступає зі своїми молодшими братами Чентрі та Коннором в гурту The Johnsons. Правда, після випуску пісні Call Whenever в 2017 році тріо перестало проявляти активність, пише видання People.

Гурт The Johnsons Фото: instagram.com/dajohnsons

До того, як організувати музичне тріо з братами, Клейтон був гітаристом та бек-вокалістом в колективі Stereo Skyline. Через рік Джонсон пішов з цього гурту, щоб створити новий - BLAC.

Новий обранець Лани Дель Рей не тільки музикант, а й модель. Протягом багатьох років хлопець позував кільком брендам, включаючи Forever 21 і бренд чохлів для мобільних телефонів Incipio.

Клейтон Джонсон Фото: instagram.com/claywatch

Ще Клейтон великий любитель собак. У Джонсона є пухнастий улюбленець по кличці Оллі, якого він називає сином.

Клейтон Джонсон з собакою Фото: instagram.com/claywatch

Клейтон Джонсон Фото: instagram.com/claywatch

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil