Лайм

Пасажири з собакою вистрибнули з літака під час руху - ніхто не постраждав, але злякалися всі

Чоловік активував аварійний вихід і спустився на злітно-посадкову смугу

Пасажири літака, який збирався вилетіти з нью-йоркського аеропорту Ла-Гуардія, відкрили аварійний вихід і вистрибнули на злітно-посадкову смугу разом із собакою, пише New York Times.

Фото: pxhere.com

Очевидець інциденту повідомив, що схвильований 31-річний чоловік і 27-річна жінка сіли в літак, і коли рейс почав вирулювати на злітно-посадкову смугу, чоловік встав і сказав бортпровідникові, що у нього посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).

"Мені потрібно вийти з літака, я не хочу тут сидіти і збираюся відкрити двері", - заявив він, після чого відкрив двері кабіни, активував аварійний вихід і разом із супутницею і собакою вислизнув з літака по бортовому трапу.

Пасажирів швидко взяли під варту, а тих, хто залишився, попросили покинути салон і розмістили в альтернативних рейсах. Технічному персоналу довелося оглянути літак і переконатися, що двері аварійного виходу не зламані. Поліція тим часом вислухала порушників, звинуватила чоловіка в злочинному зазіханні і відпустила додому. Його суд призначений на лютий 2021 року.

  • Раніше в США сміливець з реактивним ранцем знову сполохав ФБР, побивши власний рекорд висоти. Фахівці розводять руками, адже зірвиголову помітили на висоті 1,8 тис. метрів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів