Лайм

Лебідь затримав рух десятків поїздів - пернатий оплакував свою загиблу подругу

Ось вона, лебедина вірність

У Німеччині лебідь сіл на залізницю і не рухався з місця, навіть не дивлячись на спроби виманити його звідти. Пернатий оплакував свою подругу, яка загинула, потрапивши на лінію електропередачі, розташовану над рейками.

Як пише The Guardian, рух на шляху було повністю зупинено, через що 23 поїзди запізнилися на 50 хвилин кожен. Щоб перемістити скорботного лебедя довелося задіяти поліцейських та пожежників.

Фото: facebook.com/Lokführer

За допомогою спеціального обладнання рятувальники прибрали загиблу птицю з проводів, а вцілілого лебедя випустили в річку Фульда.

Відомо, що лебеді утворюють пари один раз і на все життя. У народі навіть з'явилося таке поняття, як "лебедина вірність". Навіть після смерті партнера вони не прибиваються до зграї лебедів, не відлітають в теплі країни, а так і залишаються на місці загибелі своїх коханих, зберігаючи їм вірність.

Фото: Federal Police Kassel

  • Фотографія двох овдовілих пінгвінів, які втішають один одного на березі затоки, отримала головний приз конкурсу Ocean Photography Awards.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil