Лайм

Українські зірки показали свої дитячі фото біля ялинок: Осадча була лисичкою, а Фагот - Новим роком

Селебріті згадують, як весело було святкувати Новий рік в дитинстві

Новий рік та Різдво - найностальгічніший період. У ці дні багато хто згадує дитячі ранки, на яких вбиралися в зайчиків, сніжинок, лисичок та вовків, а також в яких образах з'являлися на сімейному святкуванні. Поностальгувати вирішили й знаменитості.

На своїх сторінках в Instagram українські зірки діляться архівними фотографіями у своїх найкращих карнавальних костюмах. Пропонуємо і вам поглянути, як селебріті виглядали в дитинстві. Телеведуча Катя Осадча зізналася, що на новорічних ранках була лисичкою, а вокаліст гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта - Новим роком.

Катя Осадча

"Всі були сніжинками, а я лисичкою", - написала телеведуча під знімком, на якому позує біля Діда Мороза і на тлі святкової ялинки.

Фото: instagram.com/kosadcha

Лілія Ребрик

А ось маленькій Лілі пощастило більше - дівчинці дісталася роль Снігуроньки. "Мрія всіх дівчаток у мене здійснилася швидше, ніж я цього встигла побажати, - зізнається телеведуча. - І "слід" Снігуроньки за мною довго тягнувся. Я грала цю роль і в саду, і в школі, і в інституті, я навіть вже в театрі працювала і все одно була Снігуронькою".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Олег Михайлюта

"Я пам'ятаю і той день і то, як в ніч перед тим святом мама з дощику скрутила ті чотири цифри мені на грудях, у мене було відповідальне завдання, я був саме тим Новим роком, який повинен принести всім щастя", - згадав Фагот.

Фото: instagram.com/fahot

Соня Плакидюк

Фешн-фотограф показала сімейний кадр, на якому стоїть в ошатній сукні біля домашньої ялинки та святкового столу. Маленька Соня тримає в руках келих з лимонадом і красиво позує перед камерою.

Фото: instagram.com/moi_sofism

Alyosha

Співачка опублікувала чорно-білий знімок, на якому зображена поряд з братами. І судячи з фото, маленька Олена (справжнє ім'я співачки) вже з юних років обожнювала міні.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Анна Кошмал

Актриса Анна Кошмал, найбільш відома українському глядачеві роллю внучки в серіалі "Свати, показала знімок 1998 року. На ньому майбутня артистка позує з подарунком, який отримала від Діда Мороза.

Фото: instagram.com/smorkovkina

  • 2020 рік виявився багатим на потрясіння, і сферу шоу-бізнесу вони теж не минули. theLime згадав 7 скандалів, які привернули найбільше уваги в минулому році.
  • У минулому році були й хороші події, і theLime згадали, хто із знаменитостей став батьками в розпал пандемії.
  • Читайте також про зіркові втрати, які в 2020-му році оплакували мільйони. Деякі з них покинули цей світ раптово і дуже рано, тоді як інші прожили довге і плідне життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші