Лайм

Лоліту Мілявську висміяли за безглузде відео з Тіллем Ліндеманном - співачка заявила про спорідненість з лідером Rammstein

Здається, лідера Rammstein знову взяли в полон

Російська співачка Лоліта Мілявська опублікувала в соцмережі коротке відео з німецьким музикантом Тіллем Ліндеманном, який 4 січня відсвяткував свій 58-ий день народження. Судячи з усього, артистка зустріла лідера гурту Rammstein в Дубаї та вирішила переконати його в їх спорідненості.

"4 січня День Народження у чудового Людини, - написала Лоліта. - Поета, Музиканта, Лідера Рамштайн Тілля Ліндеманна! Я Вітаю від щирого серця". До свого посту артистка додала відео, на якому переконує Ліндеманна, що є його сестрою. Схоже, музикант не дуже розуміє, що взагалі відбувається.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лоліта Мілявська (@lolitamilyavskaya)

"Це мій брат, - каже на відео співачка, а при цьому цілує Ліндеманна. - Я твоя сестра". В цей час сам музикант лише киває в камеру і скромно посміхається.

Користувачам соцмережі ролик здався абсурдним і смішним. Особливо кумедним визнали поведінку Ліндеманна, який виявився у безвихідній ситуації.

"Тілль аж світиться від щастя, що зустрів свою сестру", "Ахахаха, у Тілля такий хелб на обличчі", "Тілль, моргай, якщо ти там у полоні у неї", - посміялися в коментарях.

Тілль Ліндеманн і Лоліта в Баку 2017 рік Фото: Євгенія Гусєва / "Комсомольская правда"

Тілль Ліндеманн і Лоліта Мілявська знайомі вже кілька років. Раніше співачка вже публікувала фото та відео з музикантом, якого зустріла в Баку на фестивалі "Жара".

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита