Лайм

Брайан Мей з гурту Queen випустив парфуми на захист диких тварин - вони пахнуть барсуком та сандалом

Аромат названий на честь хіта рокерів Save Me

Гітарист гурту Queen Брайан Мей об'єднався з парфумерним брендом Xerjoff і випустив власний аромат Save Me. Всі кошти, виручені з продажу парфуму, будуть спрямовані на захист дикої природи.

Як пише Billboard, аромат названий на честь однойменного хіта рокерів, що вийшов в 1980 році, і пахне він "сандалом та барсуком" (це тварина, яку Мей вважає близькою йому за духом).

Фото: instagram.com/brianmayforreal

Ціна стандартного флакона (50 мл) - $240, а духи з автографом Брайана Мея і Серджіо Момо, керівника Xerjoff, обійдуться фанатам в $500. Парфуми підходить як чоловікам, так і жінкам.

Брайан Мей - не тільки музикант, а й відомий захисник природи. Він є співзасновником фонду Save Me Trust (також названим на честь пісні Queen - Save Me), який запустив кампанію проти забою борсуків, організованого урядом Великобританії.

Queen - Save Me

  • Тіна Кароль тим часом запропонувала фанам свічки у вигляді себе . Вона видають аромат сандалу, і "оспівують красу жіночого тіла та неосяжність душі". Ось тільки шанувальникам доведеться розщедритися - воскова фігурка співачки коштує 1800 гривень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil