Лайм

Чак Норріс "розгромив" двійника, якого помітили під час заворушень в Капітолії

Схожість актора з фанатом Трампа спантеличила навіть комп'ютер

Через тиждень після штурму Капітолію в мережі продовжують обговорювати учасників заворушень, і одним з активних прихильників Дональда Трампа виявився двійник Чака Норріса. Чоловік настільки схожий на 80-річного актора, що його менеджеру довелося спілкуватися з журналістами.

Фото: Instagram

"Це не Чак Норріс, а всього лише схожий на нього наслідувач. Чак набагато красивіший, - сказав представник Норріса виданню NY Post. - Чак залишається на ранчо в Техасі, де живе зі своєю сім'єю".

Фото: Getty Images

Фото двійника Норріса спочатку з'явилося в Instagram прихильника Трампа і стало вірусним, коли користувач Twitter повторно опублікував його і написав: "Зачекайте, ми що, просто проіґноруймо той факт, що Чак Норріс брав участь у повстанні MAGA?"

Шанувальників зірки серіалу "Уокер, техаський рейнджер" така схожість налякала, і вони навіть скористалися програмою розпізнавання зовнішності. "Розпізнавання облич оцінює схожість на рівні 85%. Тобто комп'ютер говорить, що вони схожі, але не зовсім. Особисто я на 85% впевнений, що це не він", - написав один користувач Twitter.

Фото: Twitter

  • Раніше в схожу історію потрапив британський співак Jamiroquai. Його прийняли за "рогатого" учасника штурму Капітолію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину