Лайм

Катерина Репяхова розкрила термін вагітності - дружина Віктора Павлика має народити у свій день народження

Малюк з'явиться на світ влітку

Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Репяхова чекають дитину і поступово діляться з шанувальниками подробицями майбутнього поповнення в родині. Дружина співака вже розповіла, що зачати малюка вийшло не відразу, а тепер розкрила термін вагітності.

Дівчина опублікувала в Instagram пост, в якому зізналася , що знаходиться майже на 19 тижні (5-й місяць) і назвала ймовірну дату пологів - 13 червня. Цікаво, що саме в цей день Катерина святкуватиме свій день народження. "Ось такий подаруночок на 27 років", - зазначила майбутня мама.

Катерина Репяхова Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я так люблю своі̆ день народження, так люблю початок літа, що Бог послав мені малюка саме на цей період", - поділилася емоціями Репяхова.

Подружжя вже знають і стать дитини - хто у них народиться пара дізналася на 16-му тижні. Сама Катерина була впевнена, що чекає на дівчинку, хоча Віктор мріяв про хлопчика - продовжувача роду. Головну інтригу зіркова пара обіцяє розкрити вже дуже скоро.

Дружина Павлика також розповіла, що за 19 тижнів вагітності була вже на чотирьох УЗД. Перше - на 4 тижні, коли вона впевнилася, що носить під серцем малюка, друге - коли вона ставала на облік (8-й тиждень). Далі на 12 тижні був скринінг, і плановий ультразвук на 16 тижні.

Репяховата Павлик розповіли про майбутнє поповнення в їхній родині кілька днів тому. До цього дописувачі Каті підозрювали, що дівчина знаходиться в положенні через широкий одягу, в якому вона з'являлася на фото. Але дружина співака наполегливо тримала інтригу і лише писала, що незважаючи на труднощі 2020 року їхні з чоловіком стосунки зміцнилися.

Віктор Павлик з дружиною Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Репер Олег Псюк зізнався, що мав залежності від наркотиків та алкоголю, які з'явилися ще у дитинстві

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони