Лайм

Син супермоделі Стефані Сеймур і мільярдера Пітера Бранта помер від передозування наркотиків

Гаррі Бранту було 24 роки

У США у віці 24 років від передозування наркотиків помер Гаррі Брант - син промисловця Пітера Бранта і супермоделі Стефані Сеймур.

Батьки знайшли молодого чоловіка мертвим за кілька днів до його повернення в реабілітаційний центр, пише NY Post.

Гаррі Брант Фото: instagram.com/harry_brant/

"З величезним жалем ділимося новиною про те, що наш улюблений син Гаррі Брант програв битву з залежністю і помер через випадкове передозування рецептурних ліків, - йдеться в заяві сім'ї Гаррі Бранта. - Наші серця розбиті. Гаррі хотів побороти залежність, і йому залишалося кілька днів до повернення в реабілітаційний центр. Нам завжди буде гірко, що життя Гаррі обірвалося через цю руйнівну хворобу".

Гаррі і його брата Пітера часто називали чоловічою версією сестер-знаменитостей Періс та Нікі Хілтон. Вони успадкували модельні риси матері, були учасниками і гостями провідних міжнародних показів, з'являлися в модних журналах.

Стефані Сеймур з синами Гаррі та Пітером Брантом-молодшим Фото: Getty Images

"Гаррі любив моду і був першопрохідцем в області краси та косметичних продуктів для чоловіків, співпрацюючи з великим брендом по лінії косметики для чоловіків і жінок, - сказала його сім'я. - Він багато чого досяг за свої 24 роки, але у нас ніколи не буде шансу побачити, скільки ще Гаррі міг би зробити".

Батько Гаррі Бранта володіє холдингом White Birch Paper and Brant Publications, Inc., в який входить заснований Енді Ворхолом журнал Interview. Також Пітер Брант є всесвітньо відомим колекціонером сучасного мистецтва. Його мати Стефані Сеймур була однією з перших і найвідоміших ангелів Victoria's Secret, з'явилася на обкладинках понад 300 журналів і знялася в кліпах Guns N 'Roses "Do not Cry" і "November Rain".

Сини пари працювали в різних модельних агентствах, а також створили лінію унісекс-косметики для MAC Cosmetics. Незважаючи на можливості і привілеї, життя родини не було благополучним. У 2016 році Гаррі Бранта заарештували за крадіжку та зберігання наркотиків. У тому ж році його брат Пітер-молодший влаштував п'яну бійку з поліцейськими в аеропорту імені Джона Кеннеді. Раніше в 2009 році Пітер Брант-старший звинуватив Сеймур в тому, що вона була "нікудишня матір'ю", приймала наркотики і зловживала алкоголем. З тих пір пара помирилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття