Лайм

Син Софії Ротару показав молодого батька - в цьому році чоловікові співачки могло виповнитися 79 років

Руслан Євдокименко вшанував пам'ять тата, який помр 18 років тому

Син Софії Ротару та Анатолія Євдокименка вшанував пам'ять батька в день його народження - 20 січня чоловікові співачки могло виповнитися 79 років. Чоловік розмістив в соцмережі архівну фотографію тата, і залишив лаконічний підпис.

На знімку, опублікованому в Instagram, чоловік артистки зображений в юному віці. Анатолій Кирилович дивиться в камеру посміхаючись, і виглядає дуже щасливим. "День народження батька ...", - підписав фотографію Руслан Євдокименко.

Анатолій Євдокименко в молодості Фото: instagram.com/rus_evdokimenko

Софія Ротару також пам'ятає про день народження чоловіка, якому навіть після смерті продовжує зберігати вірність. 73-річна артистка опублікувала в "сторіз" такий же знімок, що і син, і написала: "Кохаю".

Анатолій Євдокименко народився 20 січня 1942 року в селі Капітанівка Одеської області в сім'ї військового та вчительки молодших класів. Згодом родина переїхала до Чернівців, там хлопець здобув вищу освіту. Під час навчання на фізико-математичному факультеті Анатолій підробляв трубачем. Після закінчення університету став заробляти на весіллях, а згодом повністю присвятив себе музиці.

Анатолій Євдокименко та Софія Ротару Фото: wikipedia.org

У цей період Євдокименко познайомився з Ротару, яка незабаром стала його дружиною. Анатолій та Софія одружилися в 1968 році. Через два роки після весілля у пари народився син Руслан. Подружжя прожило в шлюбі 34 роки, а в 2002 році керівник ансамблю "Червона рута" помер від інсульту.

Співачка важко переносила смерть чоловіка, вона відмовлялася від усіх концертів і навіть подумувала піти зі сцени. З цього стану артистку витягнув її єдиний син Руслан.

Софія Ротару з сином Фото: instagram.com/rus_evdokimenko

  • Раніше Софія Ротару показала свій розкішний заміський будинок, який розташований недалеко від Києва - в елітній Конча-Заспі. Особняк знаходиться в оточенні сосен та огороджений високим парканом.
  • А також розповіла, чому не в захваті від ідеї, що її 19-річна внучка, Софія Євдокименко, незабаром може вийти заміж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ