Лайм

43-річна княгиня Монако виголила скроню і відповіла на критику своєї "некоролівської" стрижки

Княгиня Шарлен захистила свій сміливий імідж

Княгиня Монако Шарлен не збирається жертвувати індивідуальним стилем заради застарілих королівських традицій. 43-річна дружина князя Альбера II зробила екстремально коротку стрижку з поголеною скронею, і її "ірокез" викликав здивування в мережі.

Фото: instagram.com/hshmonacoworld/

У новому інтерв'ю французькому журналу Point de Vue Шарлен розповіла про свій образ і його сприйнятті в королівській родині Монако.

"Ця стрижка була моїм рішенням. Схоже, це викликало різні коментарі. Але так вже вийшло, що я цього давно хотіла, і такий стиль мені подобається. Ось і все, - сказала княгиня. - Серед усіх членів королівських сімей, я, напевно, пробувала найрізноманітніші зачіски, і буду продовжувати. Це мій вибір".

Фото: instagram.com/hshmonacoworld/

Рідним Шарлен її стрижка сподобалася, хоча князю Альберу потрібен час, щоб до неї звикнути.

"Звичайно, були зауваження: "Що вона робить? Це не по-королівськи". Але мені нічого сказати критикам, крім того, що зараз 2021 рік, і в ці тривожні і важкі часи є інші, набагато більш важливі теми для обговорення, - сказала жінка. - Жак і Габріелла обожнюють бачити свою матір в новому стилі. Ы після того, як початкове здивування пройшло, князь зрозумів і полюбив стрижку".

Княгиня Монако - колишня олімпійська плавчиха. Вона досы не кинула тренування і давно обирає короткі стрижки, які не заважають її активному способу життя.

  • Тим часом в соцмережах сперечаються про дороге вбрання Меланії Трамп. Колишня перша леді відзначила нову главу свого життя яскравою сукнею Gucci за 3700 доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії