Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" розповів, чому йому боляче дивитися на себе в ролі Невіла Лонґботома

Актор вклав у роль забагато себе справжнього

Меттью Льюіс не може бачити себе в ролі Невіл Лонґботома, яка зробила його знаменитим. 31-річний актор зізнався, що перегляд фільмів про Гаррі Поттера для нього занадто болючий.

"Мені досить складно, коли в персонажі починає проявлятися забагато мене самого, - сказав Льюїс в інтерв'ю New York Times. - Мені простіше, коли я граю когось зовсім іншого, наприклад, поліцейського в Лондоні або багатія. І мені боляче через те, скільки мене залишилося в Невіллі. Коли я дивлюся "Гаррі Поттера", я кажу: "Це не Невілл, це ти"".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Matthew Lewis (@mattdavelewis)

Раніше про схожість Меттью Льюїса і його героя говорив Девід Йейтс, який зняв чотири останні фільми про юного чарівника. "Меттью ставав більш впевненим, цікавим, поважним в міру просування фільмів. І більш амбітним, - заявляв режисер. - У ньому відображена чарівність Невілла і якості звичайної людини - Метью. У нього є скромність і чесність, які важко ігнорувати".

Фото: кадр з фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті"

Незважаючи на дискомфорт при перегляді фільмів, Льюїса не засмучує, що його як і раніше називають актором з Гаррі Поттера. "Є речі гірші, ніж франшиза про Гаррі Поттера. Це відкрило для мене так багато дверей, а інакше я б навіть не потрапив у кімнату", - сказав він.

  • Тим часом Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі, задумався про відхід з кіно. Британський актор став популярним в 11 років, і слава принесла йому чимало випробувань.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа