Лайм

Дизайнер розкрила особливості та секрети вечірнього вбрання Джилл Байден: символи США та цитата на підкладці

Розбираємо другий образ першої леді США

Після інавгурації президент США з дружиною вирушили на вечірній прийом. Для заходу Джилл Байден вдягла білий наряд, що складається з сукні та пальто з квітковою вишивкою. Ансамбль виготовлений на замовлення майстернею дизайнера Gabriela Hearst, й наповнений символізмом.

Як розповіли на сторінці бренду в Instagram, пальто для першої леді США зшито з кашеміру, а сукня - з каді (різновид шовку). Сукня-футляр декорована прозорими вставками з шовкової органзи та яскравим орнаментом.

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Така ж вишивка прикрашала і пальто. Візерунок розташований на краю подолу, а потім органічно переміщається на бокові шви. Як пояснила модельєр, це не просто квіти. Флористичний орнамент відображає федеральні квіти з усіх штатів та територій США. На рівні серця Джилл Байден вишили квітку персика - це символ штату Делавер.

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Вечірнє вбрання для першої леді Америки був повністю виготовлений в Нью-Йорку. Вишивку та пальто створили в швейному відділі - на вишивку кожної квітки йшло від двох до чотирьох годин. Розміщення орнаменту продумувалося кілька тижнів. Сукня була зібрана у власній студії бренду.

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Квітковий орнамент - не єдиний символізм. "На підкладці пальто, який символізує покликання і служіння доктора Байден в якості педагога, знаходиться ручна вишивка з цитатю батька-засновника Бенджаміна Франкліна: "Скажи мені, і я забуду. Вчи мене, і я запам'ятаю. Дай мені зробити, і я зрозумію", - розповіли творці вбрання.

Фото: instagram.com/gabrielahearst

Фото: instagram.com/gabrielahearst

  • Читайте також на theLime, які головні риси та досягнення відрізняють Джилл Байден від її попередниць - Меланії Трамп та Мішель Обами.
  • А також що відомо про родину нового американського президента. Діти та внуки Байдена дуже дружні, навіть під час пандемії вони не переставали спілкуватися за допомогою засобів зв'язку і підтримувати батька й дідуся в передвиборній гонці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ