Лайм

Ларрі Кінг за роки кар'єри взяв десятки тисяч інтерв'ю - згадуємо знакові бесіди журналіста

На рахунку телеведучого 40 тисяч інтерв'ю

Американський телеведучий Ларрі Кінг помер у віці 87 років, залишивши після себе спадщину з десятків тисяч інтерв'ю. За роки своєї 60-річної кар'єри журналіст поспілкувався з більш ніж 40 тисячами відомих особистостей. Його співрозмовниками були співаки, спортсмени, актори, а також президенти США та інших країн.

У день смерті легендарного ведучого ток-шоу Larry King Live згадуємо найбільш знакові бесіди: зі співаком Френком Сінатрою, з 42-м президентом Америки Біллом Клінтоном, музикантами гурту The Beatles, співачкою Теммі Фей Месснер, боксером Муххамедом Алі, поп-зіркою Леді Гагою та главою РФ Володимиром Путіним.

Френк Сінатра (1988)

"У дитинстві я стояв в New York Paramount і чекав в черзі, щоб побачити його, - згадував Кінг під час заходу в Newseum у Вашингтоні, в 2015 році. - Я думаю, що він був найбільшим співаком мого часу". Сінатра рідко спілкувався з пресою і часто уникав репортерів, але в 1988 році зробив виняток і дав тригодинне інтерв'ю Ларрі Кінгу.

Білл Клінтон (1994)

Кінг взяв інтерв'ю у багатьох американських президентів, починаючи з Річарда Ніксона. Але Клінтон виділявся для нього "через те, наскільки він був красномовним і добре обізнаним про світ" і "знав віце-президента Зімбабве".

The Beatles (2007)

У 2007 році Ларрі Кінг поспілкувався з Полом Маккартні, Рінго Старом, а також з вдовами Джонна Леннона та Джорджа Харрісона, Йоко Оно та Олівією Харрісон. В ході бесіди вони обговорили нове шоу гурту Cirque du Soleil Love.

Теммі Фей Месснер (2007)

Телеведуча та християнська співачка кілька разів з'являлася на шоу Ларрі Кінга, але її інтерв'ю 2007 року було найскладнішим - тоді вона оголосила, що схудла до 30 кг і не могла ковтати їжу через останній напад раку. Наступного ранку вона померла.

Мухаммед Алі (рік невідомий)

У своїй бесіді боксер сказав Кінгу, що він часто змушує людей "просто продавати квитки на його бої", - повідомляв People в 1980 році. "Він говорив так 10 хвилин, - згадував Ларрі. - А потім я задав йому питання. Раптово його очі стали загрозливими, і він підняв на мене руку. Я ухилився, і він зрозумів, що я наляканий. Потім він засміявся. "Ти тупий ?"- сказав він. "Я тільки що розповів тобі, як я висловився. Люди і ти попалися на це".

Ларрі Кінг та Мухаммед Алі в 2002 році Фото: Getty Images

Леді Гага (2010)

У епатажної співачки Гінг взяв інтерв'ю в 2010 році. В ході бесіди вони торкнулися теми від її кар'єри і здоров'я до підтримки ЛГБТ-спільноти та порівнянь з Мадонною. Леді Гага назвала інтерв'юера "Королем Ларрі", і навіть одягла схожий наряд.

Володимир Путін (2000)

У 2000 році учасником шоу Ларрі Кінга на CNN став президент Росії Володимир Путін. На самому початку бесіди ведучий запитав, що сталося з підводним човном "Курськ", на що Путін з посмішкою відповів: "Вона потонула". Ця фраза стала найбільш запам'ятовуючою частиною інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято