Лайм

Жінка, що зробила рукавиці Берні Сандерса, виставила на аукціон ще 3 пари - їх оцінили в тисячі доларів

Затишні рукавиці продають заради благодійності

Вчителька з Вермонта Джен Елліс, яка подарувала сенатору Берні Сандерсу знаменитірукавиці з інавгурації Джо Байдена, виставила на аукціон ще три схожих пари.

Побачивши, яку популярність рукавиці зі старих светрів отримали в мережі, жінка вирішила зайнятися благодійністю, пише CNN.

Пару, найбільше схожу на рукавиці Берні, вже купили за 5000 доларів, а виручка від них пішла в некомерційну організацію, яка підтримує молодь ЛГБТК +. Гроші за другу пару Елліс передасть групі порятунку собак, а за третю - на коледж для своєї дочки.

Кілька років тому вчителька молодших класів дала рукавиці Сандерсу під час його передвиборної кампанії. Вона не очікувала, що демократ почне носити їх на важливих заходах, таких як інавгурація президента США. Рукавиці зшиті зі старих вовняних светрів і мають флісову підкладку, зроблену з переробленого пластику. Тепер вони є культовим аксесуаром з мема "похмурий шик", який підкорив соцмережі в усьому світі.

Фото: twitter.com/RNB_RADAR

Фото: twitter.com/mmtairo/

Фото: twitter.com/KathyLette

Фото: twitter.com/Nnedi

Фото: twitter.com/rolibeatrice

  • Раніше в'язану гачком ляльку Берні Сандерса продали на аукціоні за $ 20 тисяч. Сума вражає, адже торги стартували з 99 центів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil