Лайм

Тіна Кароль і Надя Дорофєєва влаштували баттл за екс-бойфренда Мішель Андраде на "Голосі країни"

Нікіта Ломакін побореться за перемогу на проекті

На шоу "Голос країни-11" прийшов український поп-співак Нікіта Ломакін, значно відоміший у ЗМІ як екс-бойфренд виконавиці Мішель Андраде. Судячи з усього, молодому артисту це амплуа теж до душі, адже саме з історії своїх стосунків Ломакін почав розповідь про себе.

За словами співака, прийшовши на "сліпі прослуховування" вокального проекту, він перегорнув сторінку в житті і після важкого розставання з Андраде почав все "з чистого аркуша". Ломакін виступив на сцені шоу з хітом My Heart Will Go On співачки Селін Діон, чим змусив Надю Дорофєєву та Тіну Кароль за нього поборотися.

Спершу співачки обіцяли Ломакіну всіляку допомогу в роботі над його вокалом та образом. Після цього Надя Дорофєєва перейшла до "важкої артилерії" та запропонувала співакові заспівати дуетом.

Після довгих роздумів Ломакін таки зробив вибір, і обрав команду Тіни Кароль. За словами артиста, найціннішим для нього здається великий досвід, який є у співачки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Голос країні (@goloskrainy_official)

Нікіта Ломакін і Мішель Андраде познайомилися в 2013 році за лаштунками шоу "Х-фактор", будучи ще підлітками. Пара зустрічалася п'ять років, після чого прийшла до рішення припинити стосунки. Як зазначив в ефірі Ломакін, не вдаючись у подробиці, вина за розставання лежить на них обох.

Микита Ломакін і Мішель Андраде Фото: Facebook

  • Дивіться також на theLime, як Олег Винник на шоу "Голос країни-11" заспівав німецькою. І не будь-що, а хіт гурту Rammstein.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео