Лайм

Сергій Бабкін прилетів до Відня та показав клініку, в якій йому зроблять операцію на очах

Співака прооперують 5 лютого

Сергій Бабкін тимчасово пішов з соцмереж, оскільки лікарі заборонили йому користуватися гаджетами - у музиканта діагностували рідкісне захворювання очей, через яке він може осліпнути. Але співак не витримав розлуки з фоловерами, і вже через тиждень показався в Instagram.

Артист опублікував пост, в якому повідомив, що вони з дружиною вже прилетіли до Відня. Бабкін вже побував у клініці, в якій йому зроблять операцію, і зробив на тлі будівлі знімок.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Друзі! Не можу, скучив! Заскочив до вас на секундочку, - пише музикант. - Ми зі Снєжкою вчора прилетіли до Відня. Нас благополучно пропустили, завдяки всім добрим людям, які допомогли нам. Сьогодні були в клініці. Здав ще один тест на COVID -19. 4 - повне обстеження. 5 - операція".

В кінці поста Бабкін подякував шанувальникам за підтримку та добрі слова. У коментарях музикантові бажають легкої операції та якнайшвидшого одужання.

Фото: instagram.com/babkin_official

  • Раніше Сніжана Бабкіна розповіла, що різке погіршення зору спровокував вірус, який "сидить" в організмі. Інфекція спочатку вразила нирки музиканта, а потім дала ускладнення на очі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа