Лайм

Померла Тріша Ноубл - актриса "Зоряних воєн" боролася з онкологією

Актриса хворіла на рідкісну форму раку

Тріша Ноубл, яка зіграла в двох епізодах "Зоряних воєн", померла після боротьби з мезотеліомою, повідомляє NY Post. Актрисі було 76 років.

Ноубл померла 23 січня, за кілька днів до свого дня народження. Причиною смерті стали ускладнення мезотеліоми - рідкісної форми раку тканин, що вистилають внутрішні органи.

В "Зоряних війнах" Тріша Ноубл зіграла матір Падме Амідали

В "Зоряних війнах" Тріша Ноубл зіграла Джобель Наберрі - мати Падме Амідали. Сцени з "Атаки клонів" (2002) за її участі видалили з фінального монтажу, їх можна побачити лише на DVD. Також персонаж Ноубл з'являється у фільмі 2005 року "Зоряні війни: Епізод III: Помста ситхів".

У 70-80-х року Тріша Ноубл знімалася в різних телесеріалах, включаючи "Коломбо", "Шоу Мері Тайлер Мур", "Баретта", "Макміллан і дружина", "Рокфордські файли".

  • Раніше стало відомо про смерть Клоріс Лічмен - володарки "Оскара" і дев'яти премій "Еммі". Кар'єра актриси в кіно і серіалах тривала більше 60 років, вона зіграла бабусю Іду в ситкомі "Малкольм в центрі уваги".
  • На 97-му році життя померла американська актриса Сіселі Тайсвін . Вона була першою афроамериканкою, що отримала почесний "Оскар".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Боронячи Україну від російських окупантів, загинув український кінорежисер Костянтин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова відзначили 4 річницю весілля - обраниця артиста влаштувала йому романтичний сюрприз

При кожній зручній нагоді: як Заворотнюк принижувала Маріуполь у серіалі "Моя прекрасная няня"

Російська акторкаа Анастасія Заворотнюк, яка померла від раку, висміювала українців і Маріуполь у серіалі "Моя прекрасна няня"