Лайм

Зірку російських серіалів Глафіру Тарханову не пустили в Україну і заборонили в'їзд на 3 роки

Актриса незаконно відвідувала окупований РФ Крим

Співробітники Держприкордонслужби не пустили в Україну російську актрису Глафіру Тарханову, відому за серіалами "Громовы" і "Измены", а також заборонили їй в'їзд до країни терміном на три роки.

На сайті відомства сказано , що артистка прилетіла до Киэва 4 лютого рейсом зі Стамбулу. Під час прикордонного контролю було встановлено, що вона незаконно відвідувала окупований Росією Крим у 2020 році. За наявною інформацією, актриса брала участь в зйомках серіалу "Непотопяемая", в якому виконувала головну роль.

"Через порушення українського законодавства росіянку прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за ст.204-2 КУпАП, відмовили їй в перетині кордону і наклали заборону в'їзду в Україну терміном на 3 роки. Її повернуто до країни вильоту", - відзначили в ДПСУ.

Про яку актрису йдеться у відомстві не уточнили, але по даним джерела "Української правди", це Глафіра Тарханова (Траханова по паспорту).

Глафіра Тарханова Фото: instagram.com/glafiratarhanova

Глафіра Тарханова отримала популярність завдяки серіалу "Громовы". Актриса також була задіяна в таких багатосерійних фільмах, як "Три женщины Достоевского", "Чужие крылья", "Сердце не камень" та інших.

  • Раніше російські співачки 90-х Альона Апіна та екс-учасниця гурту "Стрілки" Юлія Беретта потрапили до так званого чорного списку Мінкульту України - перелік осіб, які становлять загрозу для національної безпеки держави.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria