Лайм

Еван Рейчел Вуд поскаржилася в поліцію на дружину Меріліна Менсона через фото в образі Гітлера

Колишня наречена рок-співака показала компрометуючі знімки

Еван Рейчел Вуд оприлюднила нові звинувачення проти Меріліна Менсона та його дружини Ліндсі Юсіч. Зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" сказала, що Менсон упереджено ставиться до її єврейського походження і неодноразово використовував "N-слово".

"Мене принизливо називали "єврейкою". Він малював свастики над моєю тумбочкою, коли сердився на мене, - написала Вуд в Instagram-історіях. - Я чула N-слово знову і знову. Всі навколо повинні були сміятися разом із ним. Якщо ви не підтримували або (не дай бог) засуджували його, вас ображали ще більше. Я ніколи в житті так не боялася".

Вуд стверджує, що принаймні три татуювання Менсона мають антисемітську символіку, включаючи "свастику на грудях та інші знаки переваги білої раси". "Коли ми почали зустрічатися, у нього не було цих татуювань", - заявила вона.

Також актриса повідомила, що у 2020 році подала заяву в поліцію через передбачувані загроз нинішньої дружини Менсона Ліндсі Юсіч. Та, нібито, хотіла опублікувати фото неповнолітньої Вуд в кашкеті офіцера СС і з намальованими вусиками Гітлера. Вона стверджує, що шапка була частиною концертного костюма Менсона, а сама вона перебувала під впливом алкоголю і наркотиків.

"Мене попередили про погрози з боку дружини Брайана опублікувати мої фотографії, коли я була неповнолітньою", - написала Вуд і сама показала компрометуючі знімки.

Актриса поскаржилася, що через юний вік не змогла піти в казино після концерту Менсона, і залишалася в його номері, де "кілька людей малювали на її обличчі".

Нагадаємо, що Еван Рейчел Вуд і Мерілін Менсон зустрічалися з 2006 по 2008 рік, коли їй було 19 років, а йому - 38. У січні 2010 року вони помирилися і зібралися одружитися, але через півроку розірвали заручини. Сам Менсон звинувачення на свою адресу назвав "жахливим спотворенням реальності".

  • В автобіографії 1999 року "Довгий, важкий шлях з пекла" Мерілін Менсон описав своєю "девіантну поведінку" з жінками. Він, зокрема, планував вбивство подруги і погрожував дівчині згвалтуванням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації