Лайм

Фанат Джокера скинув на перехожого кулю для боулінгу, а от спритно втекти від поліції йому не вдалося

Бетмена чекати не довелося

31-річний житель Великобританії Деміен Хаммонд, великий шанувальник і наслідувач Джокера, проведе у в'язниці 16 років. Чоловік страждає на психічні розлади і порушує закон з підліткового віку. Остання його витівка ледь не позбавила життя муніципального службовця - Хаммонд скинув на нього кулю для боулінгу з вікна своєї квартири.

Деміен Хаммонд Фото: BBC

Як пише BBC, британець залишив біля під'їзду старий телевізор і дочекався приходу муніципального службовця. Завернув кулю для боулінгу в джинси та скинув її на голову чоловікові. У потерпілого діагностували перелом черепа та крововилив у мозок, але йому вдалося вижити. А от недоДжокер сяде за ґрати.

Крім цього Хаммонда звинувачують у скоєнні 110 злочинів - серед них крадіжки, громадські заворушення, насильство та пошкодження майна. Раніше через проблеми з психікою чоловікові призначили препарати, але, тепер медики сумніваються, що він їх приймав. Джерело також зазначає, що в день нападу на муніципального службовця Хаммонд перебував під впливом наркотичних речовин.

За підсумками суду британець отримав так званий розширений вирок: за сам злочин чоловік проведе у в'язниці 12 років, а ще чотири роки - щоб убезпечити громадян від загрози фанатика.

  • Тим часом в Італії мафія вимагає не використовувати сирени "швидких". Вони нібито розполохують наркодилерів і їх клієнтів. Як то кажуть, мем смішний, ситуація страшна - останнім часом невідомі відверто загрожують медикам зброєю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil