Лайм

"Форсаж-9", плаский Меттью Мак-Конагей і тріумф Reddit: кращі трейлери та реклами Суперкубку-2021

У ніч на 8 лютого в США відбувся фінал Суперкубку з американського футболу

Фінал Суперкубку з американського футболу вже давно перестав бути винятково спортивною подією. З року в рік його чекають любителі кіно та поціновувачі креативної реклами, адже прямий ефір дивляться мільйони людей, і це чудовий майданчик для свіжих трейлерів та найбільш вдалих комерційних роликів.

Ціна ефірного часу (а в 2021 році це $5,6 млн за 30 секунд) стала гарантією того, що ви не побачите реклами в стилі "О, палмолів, мій ніжний геееель". Замість них - найефектніші трейлери майбутніх прем'єр, добірні промо за участю знаменитостей і вищий пілотаж креативу. Фінал Суперкубку-2021 відгримів у ніч на 8 лютого, і theLime зібрав кращі відео вечора.

Трейлер. "Форсаж-9"

У трейлері чергової частини "Форсажу" знайшлося все, що так люблять шанувальники нескінченної франшизи: гонки, трюки, круті автомобілі, вау-спецефекти і Вин Дизель, який філософськи розмірковує про життя та родину. Прем'єра - в травні.

Трейлер. "Поїздка до Америки-2"

Amazon Prime Video виклав свіжий трейлер фільму "Поїздка до Америки-2" - сиквела комедії 80-х з Едді Мерфі. Принц Акім повертається до США, щоб знайти свого сина, спадкоємця престолу Замунди. Прем'єра - в березні.

Трейлер. "Ніхто"

Здається, Ілля Найшуллер, відомий кліпами для урту "Ленінград", створив свого "Джона Уіка". От тільки замість неголеного Кіану Рівза в ньому - неголений Боб Оденкірк з "Пуститися берега". За сюжетом все доволі просто: непримітному чоловікові (професійному кілеру в минулому) раптом доводиться згадати колишні навички. Прем'єра - в лютому.

Трейлер. "Кларисса"

"Кларисса" - серіал-продовження трилера "Мовчання ягнят", сюжет якого розгортається через рік після після подій у фільмі Джонатана Демме. Головна героїня поступово приходить до тями після зустрічей з вбивцями Ганнібалом Лектором, Буффало Біллом і готується до нового "полювання". Прем'єра - в лютому.

Трейлер. "Сокіл і Зимовий солдат"

Disney+ от-от випустить свій новий серіал, героями якого стануть Сем Вілсон та Бакі Барнс - напарники Капітана Америка, більш відомі як Сокіл і Зимовий солдат. Парі супергероїв належить перешкодити держзраді та битися з анархістською організацією "Руйнівники прапорів". Прем'єра - а серпні.

Промо. Тімоті Шаламов (син Едварда Руки-ножиці) та Вайноной Райдер у рекламі електромобілів Cadillac

Промо. Плаский Меттью Мак-Конагей у рекламі чіпсів Doritos 3D

Промо. Репер Дрейк в рекламі страхової компанії State Farm

Промо. Post Malone та ціла плеяда знаменитостей рятують любителів пива Bud Light від непередбаченої катастрофи

Промо. 5-секундна реклама сайту Reddit з відсилкою до січневого галасу навколо акцій GameStop (про який галас йдеться?)

Промо. Міла Куніс та Ештон Кутчер у рекламі чіпсів Cheetos

  • У 2020 році на матчі Суперкубку виступила Дженніфер Лопес. Співачка виконала хіт Let's Get Loud з дочкою Еммою, і дівчинка точно успадкувала мамині вокальні здібності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля